Ny vecka nya tag...

Sonen är i skolan och jag dricker en kopp kaffe!

Helgen har varit riktigt bra - känner hur jag har fått ny kraft och ny energi...
När jag raderade alla inlägg kändes det som det rätta, nu kan jag i ärlighetens namn erkänna att jag agerade i ren och skär rädsla för alla hatiska kommentarer och hot-mail som har kommit. Blev helt enkelt skärrad över hur människor kan visa sitt agg gentemot någon som de egentligen inte vet så mycket om!

Att jag numera har en väldigt tät kontakt med socialen bör inte förvåna någon, givetvis undersöker de huruvida jag är en bra pappa eller inte men å andra sidan har de som jobbar med försörjningsstöd fått sig en egen undersökning och det är flera som har blivit omplacerade - självklart för att chefen skall kunna hålla sin egen rygg fri!
Det stör mig inte så mycket längre, för nu vet jag genom Socialstyrelsen att det inte var jag som hade fel i detta ärendet. Tyvärr förlorar vissa av er sin handläggare på socialen, jag hoppas att ni har överseende med det!

Jag kommer att hålla bloggen vid liv, enbart för de som sitter i samma sits - detta är ett ämne som vi måste ta upp i dagen Sverige, ett ämne som berör åtminstånde 1600 människor runt om i landet som sover på olika soffor, i trappuppgångar, bilar eller utomhus - alla utan bostad eller trygghet.

Kommentarer
Postat av: Magda

Vad skönt att allting har löst sig. Önskar er en ljus framtid.Mvh,

Magda

2010-10-25 @ 09:30:01
Postat av: PappanI och med att jag moderade bloggen skriver folk inte lika elaka inlägg - jag antar att det fungerar så när de vet att varje kommentar måste bli godkänd.

Givetvis accepterar jag även mothugg, inom rimliga gränser...

Det är alltså inte så att jag väljer att bara publicera "snälla" kommentarer.MVH

Pappan

2010-10-25 @ 09:30:07
URL: http://ibilen.blogg.se/
Postat av: Krillan

önskar dig och sonen lycka till och blir glad i hjärtat av att höra att det löser sig!

2010-10-25 @ 11:02:58
Postat av: Gargamella

Stämmer det att du och Inkognito väntar barn ihop? Då är ju historien om möjligt ännu märkligare...!

2010-10-25 @ 12:31:23
Postat av: Britta

Vad härligt att livet återkommer, om än sakta.Kan ärligt säja att man har blivit mer eller mindre förbannad av vissa inlägg i bloggen. Har man inget snällt att säga behöver man inget säga alls, man kan ju strunta i att din blogg finns. Men så här på nätet vågar människor mer än i verkliga livet.Hoppas du får ett härligt liv med din son

2010-10-25 @ 13:48:46
Postat av: Rickard Johnsson

Tack för ett trevligt möte idag. Nu ser vi framåt!!!

2010-10-25 @ 14:52:25
URL: http://www.searchminds.se
Postat av: Lotta

Hängt med från start i bloggen, eller iallafall från att jag fick nys om den via östrans hemsida, om jag inte minns helt fel.

Jättehärligt att höra att det ser ljusare ut för er, verkligen.

Och själv tycker jag inte det är mer än rätt att de blev omplacerade där uppe på soc.

Man kan ju undra vad de tänkte med, och vad chefen, som omplacerade dem sa till dem.Kram kram

2010-10-25 @ 14:57:19
URL: http://lottispotta.blogg.se/
Postat av: Isa

Hej

Synd att du raderade alla inläggen. De gav en brabild över hur människor är och tänker. De var en studier i socialpsykologi. Och visar hur lättdet är att komma i kläm...Så socialen undersöker hurvida du är en bra pappa... Med andra ord så anser socialen att fattigdom är detsamma som olämplig. Rättslöshet i fattigkvarteren...Fortsätt kämpa. jag täker på dig och håller tummarna.

2010-10-25 @ 15:14:55
Postat av: Pappan

Gargamella

Nej, det hoppas jag inte - vi har varit bra vänner men även vänskap har sina gränser. Om man inte har de banden skall denne inte heller behöva försörja mig och min son...

Självklart vill jag klara mig helt själv och nu är jag övertygad att det kommer att fungera!

Sign. Grannen kommer att polisanmälas för förtal mm. Det handlar inte bara om mig utan fler är tyvärr indragna i dennes historia.Hoppas att du blev klokare på detta svar.

MVH

Pappan

2010-10-25 @ 21:50:56
URL: http://ibilen.blogg.se/
Postat av: Misse

Jag hoppas du inte tar åt dig av elaka och underliga kommentarer från vissa människor, dessa kommentarer beror nog mest på deras egen rädsla... Hoppas allt ser och är ljusare för dig och din son.

2010-10-26 @ 08:52:51
Postat av: anna

..och jag kan inte släppa det, utan funderar febrilt på hur man kan förbygga så att man inte hamnar i din och pöjens sits. Så jag hänger gärna kvar här o läser och får ideer hur man kan hjälpa till! Tycker att första steget är Taget, det tuffaste steget har du tagit, med risk för "socialens överagerande" eller folks elaka påhopp, kände du nånstans ändå att DETTA är inte okej nånstans, och det ska få komma Ut så folk får läsa och inse hur sverige ser ut för en del i dag 2010!

tänker grubbla vidare på detta. KAFFESKÅL och tack för du vågade/ orkade visa din utsatta position. KRAM

2010-10-26 @ 09:31:22
URL: http://gladmymlan.blogspot.com
Postat av: M

Det är inte ovanligt att socialen gör extrema fel, tro mig. Jag jobbar tätt intill dom och det finns verkligen folk som inte borde sitta där. Det du har varit med om är fruktansvärt men det hjälper nog fler än vad du tror genom att det drabbade en så pass stark människa som du ändå verkar vara och som orkar ta tag i problemet och därmed gör en förändring!

2010-10-27 @ 10:58:26
Postat av: Helen

Ja jag tillhör dem som bor lite varstans och har gjort sen i somras. Blev av med min lägenhet efter att ha mått så dåligt så jag legat på psyk, försökt ta livet av mig och allt detta efter att ha blivit psykiskt misshandlad i flera år och mot slutet oxå fysiskt. Det slutade med att jag blev av med lägenheten och barnen och deras far flyttade från stan. Ny står jag i kö för ett boendestödsavtal och hoppas verkligen få någon eget snart för så här kan jag inte ha det. Är sjukskriven och har ett arbeta att gå tillbaka till när jag är frisk men så länge jag inte har något eget så kan jag inte börja leva det livet jag vill.

2010-10-30 @ 12:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0