Inte mycket nytt än...

Det har inte hänt så mycket nytt, håller på att sammanställa de inlägg som jag raderade - har ju tänkt över och denna blogg gynnar andra i samma sits...

I Nybro blev en fyrabarnsfamilj vräkt och hade ingenstans att ta vägen, nu med två veckor kvar, verkar det dock som att de har fått rätt hjälp och att de kan flytta in i en betydligt mindre lägenhet. Lite synd om en fyrabarnsfamilj att ha en så osäker framtid så att tom barnen har mått dåligt och varit tvugna att stanna hemma från skolan.
Det problemet har jag inte haft då jag inte har talat om för min son exakt hur dåligt det har varit, kan både vara en fördel och en nackdel - förändringarna har jag gjort till en lek istället för att belasta honom med mina problem. Nu har vi dock alla olika sätt att agera.

Klockan börjar bli mycket och jag behöver lite sömn.


Kommentarer
Postat av: Mickiz

Jag ha lite frågor ang dessa kränkande påståenden att du ha en fru som kastat ut dej men inte sonen, att de bara är du och inte något barn i bilen.. Ha läst från början och lite synd du tog bort dem gamla inläggen då man hade behövt läsa om igen för och sätta sej in i allt. Sen de med socialen, ha dem inte sagt något om att du ha bil överhuvudtaget, att den kan du sälja för och få in pengar ? Så fungerar de här i Kronoberg...

2010-10-27 @ 06:58:23
Postat av: Pappan

Mickiz

Nej, jag är absolut inte gift.

Vi var utkastade båda två, men fick på nåder komma tillbaka. Är dock fortfarande skyldig för ett par månaders hyra. Vi är inneboende och kontrakten skrevs i mars så det finns ingen efterkonstruktion heller(de är undertecknade av två oberoende vittnen enl. lag)Ang. bilen, man får äga en bil när man bor på landsorten. Och detta enbart för att sonen skall kunna fortsätta med ev. fritidsaktiviteter. Så här är det okej att äga en bil. Sedan beror det kanske på biltypen, jag äger en bil som högst är värd 1000kr och då behöver jag inte byta "ner" mig. Hade den varit värd 50 000kr skulle jag kunna tänka mig att de bett mig att byta till en billigare bil för att använda mig av mellanskillnads-pengarna.

Det hela har nog lite med var du bor, bor du där det är dåliga förbindelser så ansers bilen som en nödvändighet.Hoppas att jag kunnat svara på dina frågor.

Pappan

2010-10-27 @ 09:48:19
URL: http://ibilen.blogg.se/
Postat av: Nybro bo

Hej,

du nämner mamman i Nybro...

Jag ser inga paralleller mellan era två fall då jag vet att detta inte är första gången för henne. Hon har haft chansen sedan ett år tillbaka att bådefå lägenhet där hon fått behålla hundarna men enligt henne så "passade" inte området och hjälp ekonomiskt har hon (trots att man ser henne full med guld runt hals och handleder) av familj och vänner hon utnyttjat till max.

SÅ ditt fall där du faktiskt försökt själv tycker inte jag kan jämföras med henne där de som känner till henne säger "som man bäddar får man ligga"Tänker på er, har själv en son med speciella behov och jag ömmar för er situation men kan tyvärr ej hjälpa mer än stöd och läsning av bloggen.

Hoppas ni får en varm och trevlig nov och jul

2010-10-27 @ 09:49:16
Postat av: Mickiz

Tack Pappan, för dina svar! Lycka till er! Följer.

2010-10-28 @ 06:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0