Jobb...

Jag har hunnit sätta mig in i mitt nya jobb och jag tycker att det är jätteroligt.
När jag kommer hem efter jobbet så umgås jag med min son, när han har lagt sig sätter jag mig faktiskt vid datorn och kollar igenom mitt nästa jobb från jobbet!
Otroligt intressant måste jag säga, sitter dock ganska sent framför datorn men det är det värt.

Idag har jag en ledig dag och måste jobba lite på andra saker, så det blir att åka ut i skogen och fälla några träd, såga upp dem och sedan kapa dem på rätt längd...
Självklart hjälper jag den som äger skogen så jag åker inte bara ut till random skog och hugger:)

Ikväll blir det lite mys, tyvärr inte med godis till pojken under helgen eller någon häftig pumpa med ljus i utan jag får ta några äpplen och baka i ugnen med kanel och socker. Alla har inte den förmånen att kunna köpa hem godsaker utan då får man göra det bästa av det som finns.

Jag har inte hört något från de hyresvärldar som jag har sökt lägenhet hos, lite konstigt då jag skickade mejlen för nästan två veckor sedan.


Kommentarer
Postat av: Helen

Ja tyvärr så brukar inte hyresvärdarna man hör av sig vid mailkontakt. Det kan ta flera veckor och ibland får man inte svar alls. Bättre att ringa dem.

Jag är själv bostadslös och har kanske en lösning på gång men tyvärr dyr hyra och liten lägenhet för 1 vuxen och 2 barn men då har man ju iallafall ett eget hem så får man söka sig vidare senare. Hoppas du snart får en egen lägenhet.

2010-11-05 @ 13:16:46
Postat av: Wynja

Mmm nu gav du mig inspiration till en god efterrätt =) Himlans mycket godare än smågodis med massa strunt i!Ha en fin helg!//Wynja

2010-11-06 @ 10:13:04
URL: http://www.wynja.dinstudio.se
Postat av: Pappan

Helen

Jag ringde först till dem men de ville ha in en skriftlig anmälan via deras hemsida. Krångligt värre...

Men jag håller tummarna, vore bra för att just nu går det alltför mycket energi åt grubbleriet.Pappan

2010-11-06 @ 20:32:39
Postat av: Helen

Aha, lika som många här i stan ville ha.... Ja mycket energi går åt till grubblerier och har man inget att göra på dagarna så blir det massor med energi som läggs just på att tänka.

2010-11-14 @ 18:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0