Är väldigt glad!

Jobbet har verkligen gett tillbaka mig min självkänsla.
Jag är väldigt glad över att ha ett mål i livet igen(förutom sonen), att ha något mer att se fram emot, att veta att det som jag gör under dagen har en betydelse. Att gå arbetslös skapar en hel del frågor och oro, speciellt om man inte har någon som helst inkomst.
Livet känns betydligt enklare och även om jag inte kommer att hamna på grön kvist under de närmaste månaderna så har jag inte samma klump i magen. Allt känns inte lika meningslöst. Det är lika kämpigt just nu, men jag kan blicka framåt!

Har inte hört något från socialen alls, inget från min överklagan heller. Jag fick bara ett brev att socialstyrelsen skall starta en utredning mot socialen i Kalmar och jag vet att de två som skötte mitt fall har fått gå/placerats om.
Eftersom jag ligger efter otroligt med räkningar och hyra så hoppas jag att förvaltningsrätten anser att jag skall få ut de pengarna. Då kommer ju i alla fall de retroaktivt och vissa räkningar kan betalas!
Ni som har en fast inkomst skall vara väldigt glada över att kunna betala alla räkningar, tänk på att ni trots allt är lyckligt lottade som slipper med den ständiga oron, speciellt när det börjar lacka mot jul.

Väntar fortfarande att höra från hyresvärdarna, ett av husen har en ledig tvåa som skall renoveras och den blir inte klar förrän till våren. Det tar tydligen tid även i en liten håla trots att det finns lediga lägenheter. Märkligt, fast jag kan förså om de inte vill ha mig som hyresgäst. Inte för att jag på något vis är stökig, håller mig på min kant och festar aldrig. Däremot ser ju min ekonomiska översikt inte så bra ut.

Snart skall jag hämta sonen och sedan måste jag jobba lite till, skillnaden är att jag älskar det som jag gör nu och sitter faktiskr på kvällarna i min ensamhet och kollar över de arbeten som jag har gjort eller gör lite på dem som jag måste göra.

Det känns som att jag åter äger livet och inte att livet äger mig!!!

Kommentarer
Postat av: Mickiz

Härligt!!

2010-11-10 @ 15:27:21
Postat av: Gilla

Underbart. Du är verkligen på rätt väg. Du kanske kan få hjälp med en avbetalningsplan, så att du får översikt över alla skulder och kan planera när du är skuldfri. Tänk vad mycket som kommer bli bra nu framöver, vad mycket mer du har att se fram emot. Bara det här med självkänslan som kommer med att du inte längre är arbetslös. Det här kommer bli så jäkla braaa!!! Eller hur?

2010-11-10 @ 19:31:20
Postat av: Gina

Underbart att läsa! Lycka till i fortsättningen.

2010-11-10 @ 20:38:25
Postat av: Gina

Underbart att läsa! Lycka till i fortsättningen.

2010-11-10 @ 20:39:14
Postat av: Rickard Johnsson

Kul att höras att du trivs här på jobbet!

2010-11-11 @ 16:42:19
URL: http://www.searchminds.se
Postat av: Anita

Gläds med dig o din son.

Kom ihåg A kassan bara kram Anita

2010-11-12 @ 17:05:38
Postat av: Carin

Hej

Har följ din historia från början men aldrig kommenterat förut! Måste säga att det är en story som verkligen berör rakt in i hjärtat! Det är så kul att nu få läsa att det ser ljusare ut för dig och din son!! Hoppas du kommer ordentligt på fötter snart och att livet åter kan leka för dig och grabben.Kram

2010-11-14 @ 15:16:49
Postat av: Gilla

Hur går det för dej nu? Skriv gärna några rader. Du har många supportrar, tror jag. Ha de´gott!

2010-11-18 @ 19:54:16
Postat av: Matilda

Åhh jag kan bara inte sluta läsa din blogg du får inte sluta blogga om hur ni har det och hur det går för dig och din son , Blir så berörd av din historia och känner varje känsla med dig.. Vad kul att allt börjar ordna upp sig för dig och din son..

Jag önskar er all lýcka och välgång :) Mvh Matilda2010-11-25 @ 00:17:17
URL: http://matuuulda.devote.se
Postat av: Christina

Skönt! Glad att du är på rätt väg igen

Christina

2010-12-14 @ 17:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0