En ny socialarbetare som anmäls...

JONNY LESSÖR - som tagit över under Marie Enbuskes semester...
Ytterligare en som helt nochar mig, nu vet jag att de är tjuriga på mig och att de agerar mot mig personligen. Överklagan går bra än så länge, men socialen i Kalmar ger mig bara avslag.
Anmälan till Socialstyrelsen har ju som sagt lett till ett par avsked och fler väntas tydligen. Tacka vet jag Cecilia Lobross på Socialnämnden. Hon styr upp till en stor del och tar mig på fullt allvar, socialen i Kalmar har varit i blåsväder ett bra tag nu. Det finns en ganska ny, intressant artikel som jag ska leta reda på åt er.
Att agera så som de gör inom en statlig myndighet är allt annat än acceptabelt! Det finns inga personliga vendettor inom social, samma regler ska gälla alla människor! De kan inte handplocka vissa och ge avslag till de som de inte gillar...
Pappan

Kommentarer
Postat av: Maira

Har du tänkt på att att du kränker andras identitet genom att öppet namnge personalen på Socialtjänsten i Kalmar... du är själv ganska noga med att dölja din egen identitet, med tanke på din son säger du i Östran. Har aldrig slagit dej att även dessa personer har barn, fru, syskon etc.

2010-12-23 @ 16:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0